Dveře pro čerpací stanice Benzina

Do prostoru hygienických zařízení těchto čerpacích stanic dodáváme a montujeme ocelové zárubně v pozinku v příslušné barvě RAL, do kterých se následně osazují dveře v odolnějším povrchu HPL.

Místo obyčejných větracích mřížek, kterých je všude plno, se do dveří osazují designové, nerezové kruhy, které splňují stejnou funkci, a ještě ke všemu vypadají dobře a působí neokoukaným dojmem.

Na dveře se následně lepí nerezové okopové plechy, jelikož jsme si samozřejmě vědomi toho, že se lidé dělí na „kopače“ a „otevírače“. No a jelikož je mezi námi „kopačů“ spoustu, okopové plechy ochrání dveře před otisky podrážek.

Oboustranné madlo v kombinaci s válečkovým zámkem tvoří skvělý pár usnadňující otevírání dveří. K tomu jim samozřejmě dopomáhá i osazený samozavírač, který se postará o to, aby dveře zůstaly zavřené, když do nich někdo cestou ven zapomene strčit.

Pokud se vám zdají piktogramy, označující jednotlivé dveře příslušným znakem, příliš malé a snadno přehlédnutelné, nejspíš byste si rozuměli s tvůrci brandbooku. Dveře na Benzinách jsou totiž opatřeny širokým pásem s dostatečně velkým a hezky vypadajícím piktogramem, který Vás vždy navede tam, kam zrovna potřebujete.

Na personál se však nesmí zapomenout, a proto vám ještě prozradíme, že dodáváme a montujeme také kyvné dveře vedoucí do zázemí. Tam vedou i šedé dveře opatřeny koulí ze strany prodejny, která drží nepovolané pryč.